+358 40 553 5500

Myynti & Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@paintmasters.fi

Laskut / myynti / asiakaspalvelu

Yli 10 vuoden kokemuksella

Maalaus

Maalaus & tapetointi

Tasoitamme, maalaamme ja tapetoimme niin huoneistot, toimitilat kuin julkisivutkin. Maalausjälkemme on ensiluokkaista. Toimimme aina aikataulussa ja mahdollisimman vähän häiriten asunnon asukkaita.

Sertifioitua maalausta

Tikkurilan tekijäpankin jäsen

Tikkurila pitää sivustoillansa kuratoitua, tarkoin valittua tekijäpankkia. Tekijäpankin jäsenyys on samalla tunnustus ammattitaitoisesta ja laadukkaasta työnjäljestä. Meillä on samalla tiivis yhteistyö Tikkurilan Väritehtaan kanssa ja käytössämme on Paintmastersin omat korkean teknologian laitteistot kuten maalin värikoodin- ja maalinkalvon paksuusmittarit. Asiakkaidemme ei tarvitse tietää millaista maalia seinässä on aikaisemmin käytetty. Me huolehdimme kaikesta!

Muokkaamme myös liiketiloja asiakkaan toivomusten mukaisiksi. Rakennamme mm. uudet wc-tilat asiakkaan haluamalle paikalle ja toteutamme muutkin toimitilamuutokset.

Ympäristö

Yrityksemme kannattaa kestävää kehitystä. Käytämme remontoinnissa ja kunnostustöissä mahdollisimman vähän luontoa rasittavia aineita. Lajittelemme ja kierrätämme jätteet sekä remontista ylijääneet materiaalit ja toimitamme ne YTV:n sorttiasemille.

PYYDÄ ARVIOKÄYNTI

Paintmasters rakentaa & maalaa aina laadulla ja tarkasti aikataulussa.
Olemme luotettava kumppani, joka noudattaa toiminnassaan tilaajavastuulakia

Voit luottaa meihin

Rakennamme ja maalaamme aina laadulla ja tarkasti aikataulussa