+358 40 553 5500

Myynti & Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@paintmasters.fi

Laskut / myynti / asiakaspalvelu

Yli 10 vuoden kokemuksella

Taloyhtiöille / Julkisivu

Julkisivutyöt Näyttävät ja kestävät julkisivutyöt Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla

Maalausliike Paintmasters Oy tarjoaa muiden remonttipalvelujen lisäksi myös julkisivutyöt.
Olemme julkisivuremonttien asiantuntija pääkaupunkiseudulla.

Hoidamme maalaustyöt ja pinnoitamme julkisivut vankalla kokemuksella. Pidämme aina kiinni aikatauluista ja takaamme työn korkean laadun.

Selvitämme aina asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Alussa selvitämme rakennuksessa käytetyn vanhan maalin ja vasta tämän jälkeen alamme valitsemaan uusia maaleja ja käytettäviä työtapoja.

Yrityksellämme on tarvittavat rakennusalan vakuutukset ja sertifikaatit. Julkisivujen tulee olla säävaihteluja ja aikaa kestävät sekä näyttävät. Me hoidamme sen sinulle!

Me emme lupaa, me teemme!

Olemme toimineet pääkaupunkiseudulla palvellen asiakkaitamme monipuolisesti rakennus- ja remontointiasioissa. Jokainen asiakas on meille sydämen asia. Hoidamme remontit asiakkaan kanssa sopien tarkat aikataulut ja toimintatavat. Tyytyväinen asiakas on yrityksemme tärkein käyntikortti.

Hyvin hoidettu remontti on meille kunnia asia ja takaa meille pitkän asiakassuhteen, joka on toimintamme perusta.

Ammattitaito ja sertifikaatit

Henkilökuntamme on asianmukaisesti koulutettua ja pitkän linjan rakennusalan ammattilaisia. Meillä on myös kaikki tarvittavat vakuutukset ja sertifikaatit, joilla takaamme riskittömän yhteistyön kanssamme. Meillä on mm. VTT:n märkätilasertifikaatti.

Ympäristö

Yrityksemme kannattaa kestävää kehitystä. Käytämme remontoinnissa ja kunnostustöissä mahdollisimman vähän luontoa rasittavia aineita. Lajittelemme ja kierrätämme jätteet sekä remontista ylijääneet materiaalit ja toimitamme ne YTV:n sorttiasemille.

PYYDÄ ARVIOKÄYNTI

Paintmasters rakentaa & maalaa aina laadulla ja tarkasti aikataulussa.
Olemme luotettava kumppani, joka noudattaa toiminnassaan tilaajavastuulakia

Voit luottaa meihin

Rakennamme ja maalaamme aina laadulla ja tarkasti aikataulussa